Теракт біля Палацу спорту: підсудні затягують процес (ФОТО)

Вівторок, 18 липня 2017, 07:03
Фрунзенський районний суд Харкова залишив підозрюваних у скоєнні теракту біля Палацу спорту в СІЗО на 60 днів.
Теракт біля Палацу спорту: підсудні затягують процес (ФОТО)

За інформацією прес-служби обласної прокуратури, наступне засідання у справі відбудеться 26 липня, повідомляє Справжня Варта.

Підтримати рідних загиблих у теракті прийшла велика кількість інших небайдужих харків'ян та патріотів. На думку активістів,  підсудні затягують процес.

«Схоже, обвинувачені в теракті "етнічний руський", "оплотівець", "тітушка" у супроводі "сепарського захисника" Шадріна, комерційного адвоката Шаповалова та державного захисника, наданого КДКА, продовжать свої серенади з необхідності їх звільнення, або ж, і в подальшому, намагання розтягнути процес якомога на довший проміжок часу», - пише Харківська Хунта на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, два роки тому, 22 лютого 2015 року, у Харкові під час траурної ходи, присвяченої пам'яті героїв Небесної сотні та загиблим на Донеччині, у Харкові поблизу Палацу спорту (пр. Григоренка) стався вибух. Внаслідок теракту загинуло  4 людини - відомий активіст Євромайдану Ігор Толмачов, 15-річний Данило Дідик, 18-річний Микола Мельничук та підполковник міліції Вадим Рибальченко.

У березні трьом підозрюваним у вчиненні теракту суд обрав запобіжний захід –  тримання під вартою без внесення застави.  Усім трьом оголошено підозру за  ч. 3 ст. 258  (терористичний акт, що призвів до загибелі людей) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України. У квітні 2015 року обвинувальний акт у кримінальному провадженні передано до суду. Наразі судовий розгляд триває.

Як писала раніше Справжня Варта, 23 лютого в Харкові пройшли траурна хода і панахида по загиблим під час теракту біля Палацу спорту.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

 

comments powered by HyperComments