Шахрай, який ошукав пенсіонерку, був затриманий

Неділя, 23 липня 2017, 17:36
25-річний харків’янин був затриманий по «гарячим слідам» оперативниками Шевченківського відділу поліції.
Шахрай, який ошукав пенсіонерку, був затриманий

Вчора, 22 липня, до відділення поліції звернулася 61-річна пенсіонерка та розповіла про те, як її ошукали, передає поліція Харківщини.  За її словами, до дитсадка, де вона працює сторожем, зателефонував невідомий. Він заявив пенсіонерці, буцімто її сина було притягнуто до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганських дій та попросив номер її мобільного телефона. Згодом туди зателефонував ще один чоловік. Він, назвавшись слідчим, запропонував звільнити її сина від кримінальної відповідальності за 800 доларів. За його словами, у випадку її згоди приїде його помічник.

Названий помічник з’явився на вказаному місці і забрав у жінки гроші. Але там 25-річний зловмисник був затриманий співробітники поліції. Гроші, як речові докази, були вилучені. Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Обставини та особи, причетні до злочину, встановлюються.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Харкові був затриманий автомобільний крадій. Зловмисник, який забрався до Nissan X-Trail з метою здійснення крадіжки, був помічений співробітниками поліції. Чоловік був затриманий на місці.

comments powered by HyperComments