Харківські рослинники постійно вдосконалюють свої вміння у вирощуванні дивовижних рослин/ Фото

Середа, 26 липня 2017, 10:31
По одинці і з товаришами, старі й малі, селяни і городяни, чоловіки і жінки - вони постійно "прагнуть до нових вершин" в розведенні наркотичних маку та конопель для власних потреб
Харківські рослинники постійно вдосконалюють свої вміння у вирощуванні дивовижних рослин/ Фото

Останні рекордсмени - це 62-річний пенсіонер з селища Високий, у якого  поліціянти виявили 319 кущів  конопель. Як і всі інші пенсіонери-"рослинники", цей громадян заявив, що виростив таку купу наркоти для особистого вживання, - повідомляє «Справжня Варта»

До нього поліція "відзначила заслуги"  55-річної селянки з Богодухова, яка  засадила город 550 кущами маку снодійного та 134 кущами коноплі.

А ось тепер прокуратура повідомила, що у с. Бердянка Зачепилівського району знайшла цілу плантацію конопель /на фото/.

Під наркотичні рослини власники відвели дві теплиці, добре доглядали й удобрювали рослини. Загалом правоохоронці виявили та вилучили  700 кущів та 4 мішки висушеної коноплі.

Кримінальне провадження розпочато за фактом посіву та вирощування конопель (ч. 1 ст. 310 КК України). Наразі вирішується питання про перекваліфікацію провадження на більш тяжкий злочин та щодо затримання мешканця будинку з плантацією у порядку ст. 208 КПК України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments