Жорстокого вбивцю пенсіонерки намагаються засудити довічно

Субота, 29 липня 2017, 06:01
За двісті гривень він зарізав її ножем
Жорстокого вбивцю пенсіонерки намагаються засудити довічно

Нагадаємо, що вбивство сталося у березні 2017 року. 37-річний безробітний місцевий мешканець був добре знайомий зі своєю жертвою, 62-річною пенсіонеркою, - повідомляє «Справжня Варта»

Уночі він заліз до її хати. Коли та вийшла, вдарив її ножем у обличчя та руку. Останній удар прийшовся у серце. Від отриманих травм господарка померла на місці.

Але з грошей він зміг знайти тільки 200 грн.

Прокуратура висловила незгоду з рішенням Первомайського райсуду, який визнав чоловіка винним у крадіжці, розбійному нападі та умисному вбивстві з корисливих мотивів (ч. 2 ст. 185, ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України) і призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Як повідомили в облпрокуратурі, звернулася в апеляційну інстанцію з вимогою довічного позбавлення волі.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримані злочинці, які заради наживи вбили пенсіонерку, а потім підпалили її будинок.

14 січня о 23:50 до поліції надійшло повідомлення від оператора Державної служби надзвичайних ситуацій про те, що у приватному будинку по провулку Андріївському сталася пожежа.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Після того, як пожежа була ліквідована, правоохоронці виявили тіло 66-річної жінки з ознаками насильницької смерті. Ноги загиблої були зв'язані шнурком від взуття.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».
comments powered by HyperComments