Заступник Авакова потрапив в якусь сумнівну історію

П'ятниця, 28 липня 2017, 17:31
Сам Вадим Троян заперечує, що був факт його затримання під час отримання хабара
Заступник Авакова потрапив в якусь сумнівну історію

Як повідомили зранку ЗМІ, з посиланням на анонімні джерела у Генеральній прокуратурі України, вчора було затримано заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна під час отримання великого хабара. Новина супроводили фото, на якому заступник голови МВС сидить за столом, на якому лежить чорний пакет, - повідомляє «Справжня Варта»

Але згодом в офіційному повідомленні Генпрокуратури доводиться про підозру заступнику керівника однієї із громадських організацій та помічнику посадової особи МВС України, а не заступнику міністра. Їхня провина - діючи у змові спільно з помічником посадової особи Міністерства внутрішніх справ України вимагали від представника одного із підприємств грошові кошти на загальну суму понад 1,5 млн грн. 

Зокрема, вказані грошові кошти зловмисники вимагали від потерпілого за вирішення питання щодо притягнення співробітниками Національної поліції України до кримінальної відповідальності працівників Державної фіскальної служби одного з районів м. Києва, які своїми діями створювали умисні перешкоди у здійсненні господарської діяльності підприємством, інтереси яких представляв потерпілий, а також за здійснення фізичного та психологічного тиску на службових осіб одного з товариств за повернення грошових коштів підприємству за поставку начебто неякісної продукції виробничо-технічного призначення.

У ході проведення вказаної спецоперації, окрім викриття та затримання зазначених злочинців, також проведено 13 обшуків з метою документування протиправної діяльності підозрюваних.

За слвоами самого Трояна у коментарі виданню 112-Україна близько двох тижнів тому до нього в будинок проник злодій, який був затриманий. На фото до фейкової новини, яке також поширили ЗМІ, він пише пояснювальну за фактом пограбування.

Разом з тим, прес-секретар МВС Артем Шевченко заявив, що нічого не знає про нібито затримання Трояна.

"Я нічого не знаю, Троян зараз у відпустці", - сказав він.

Як раніше писала «Справжня Варта», Князєва представлено як главу Нацполіціі. Також було представлено двох новопризначених заступників міністра внутрішніх справ. Сергія Ярового Уряд призначив першим заступником міністра. Вадим Троян, який раніше працював першим заступником Голови Нацполіції - начальником кримінальної поліції, став заступником міністра. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments