У Трояна проведено обшук - Луценко

Субота, 29 липня 2017, 18:22
Генеральний прокурор підтвердив факт обшуку в приміщенні заступника МВС В. Трояна
У Трояна проведено обшук - Луценко

При цьому він заявив, що вказані кошти виявити не вдалося. Під коштами Юрій Луценко має на увазі 785 тисяч гривень, які підозрювані "розділили між собою та іншими особами", - повідомляє «Справжня Варта»

Щодо самого інциденту, то генпрокурор пояснив його таким чином: "в  ході спільного з СБУ провадження було задукоментовано та затримано заступника керівника ГО "Цивільний корпус "Азов" Бржезинського ,помічника заступника МВС України Іваштенко та громадянина Ш., які підозрюються у систематичному вимаганні з погрозою життю та здоров'ю від представника одного з підприємств коштів на загальну суму понад 1,5 млн грн."

Як раніше писала «Справжня Варта», заступник Авакова Вадим Троян заперечує, що був факт його затримання під час отримання хабара.

Як повідомили зранку ЗМІ, з посиланням на анонімні джерела у Генеральній прокуратурі України, вчора було затримано заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна під час отримання великого хабара. Новина супроводили фото, на якому заступник голови МВС сидить за столом, на якому лежить чорний пакет.

За словами самого Трояна, близько двох тижнів тому до нього в будинок проник злодій, який був затриманий. На фото до фейкової новини, яке також поширили ЗМІ, він пише пояснювальну за фактом пограбування.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments