Харківська поліція шукає свідків смертельного ДТП

Четвер, 10 серпня 2017, 18:03
Трагедія трапилася на трасі Харків – Красноград у Нововодолазькому районі області.
Харківська поліція шукає свідків смертельного ДТП

За інформацією прес-служби Нацполіції Харківщини, там 5 серпня автомобіль «ВАЗ 11183» з невідомих причин влетів у відбійник на трасі, повідомляє Справжня Варта.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 34-річний водій загинув на місті.

Для об'єктивного розслідування трагедії правоохоронці просять відгукнуться свідків ДТП, а також водіїв, які намагалися надати першу допомогу водію.

Звернутись до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22 до слідчого Черкащина Ігоря Юрійовича, а також за телефоном 097-721-77-16.

Нагадаємо, 2 серпня під Харковом розбився мотоцикліст. Аварія трапилася у Кегичевському районі. Мотоцикліст їхав по дорозі на Ведмідівку близько села Власівка, він намагався обігнати Daewoo, внаслідок чого виїхав у кювет. Мотоцикл перегорнулся, 54-річний чоловік помер на місці. 

Ще одна ДТП трапилася близько години дня 2 серпня. На перетині Мерефянського шосе та вул. Василевської ВАЗ наїхав на пішохода. За кермом машини був 29-річний чоловік. Постаждалий не помер, але був госпіталізований. 

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments