Районного інтернет-збоченця засуджено на 7 років

Четвер, 14 вересня 2017, 15:56
Раніше його вже судили за дитячу порнографію
Районного інтернет-збоченця засуджено на 7 років

В "Одноклассниках" та "Вконтакте" під чужими іменами, в тому числі жіночими, мешканець Балаклійського району відкрив свої сторінки. А щоб легше контактувати з дітьми, під одним із "ніків" видавав себе за 10-річну дівчинку, - повідомляє «Справжня Варта».

Через мобільний інтернет на свій телефон  зловмисник скачував фото- та відеопорнографію, розміщав на своїх сторінках і пересилав "друзям" по соцмережам. В основному жертвами  збоченця ставали неповнолітні. З 8 встановлених епізодів його переписки в соцмережах 6 - стосувалися неповнолітніх дівчаток, решта – молодих жінок.

Після звернення батьків постраждалих дітей та інших потерпілих до правоохоронців, зловмисника викрили. У будинку, де він мешкає, вилучили мобільний телефон з дитячою порнографією та іншу апаратуру.

Рішення Балаклійського райсуду 44-річного чоловіка засуджено на 7 років позбавлення волі.

Як раніше писала «Справжня Варта», справу селянина-педофіла передано до суду.

Він вчиняв непристойні дії по відношенню до 5-річної дівчинки. За свідченнями сусідки, 40-річний мешканець с. Цупівка /Дергачі/ посадив до себе на коліна маленьку дівчинку, став роздягати та торкатися дитини.

Раніше на Харківщині затримали педофіла.

Жертва зловмисника - 8-річна дівчинка. До поліції звернулася жінка, яка повідомила, що  23 серпня близько 16:00 невідомий чоловік намагався задовольнити свої статеві пристрасті неприродним способом з її донькою.

Дівчинка госювала в селі у дідуся з бабусею. Вона гралася біля будинку, коли до неї підійшов чоловік і запропонував піти до сусідньої хати, щоб пограти на комп`ютері.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments