У Львові триває розслідування причин масового отруєння людей. Кількість госпіталізованих зростає

Понеділок, 25 вересня 2017, 13:04
Серед отруєних 38 осіб - п'ятеро дітей з діагнозом: «гостра кишкова інфекція». На ранок сьогодні вжеїх булозагальне число отруєних збільшилося до 52
У Львові триває розслідування причин масового отруєння людей. Кількість госпіталізованих зростає

Як з'ясувала поліція, всі вони отруїлися копченою рибою, купленої на місцевому ринку, - повідомляє «Справжня Варта»

"Усі потерпілі вживали копчену рибу, придбану в одному з кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові", - передає "Справжня Варта. Львів" повідомлення поліції Львівської області.

Поліцейські пишуть: Встановлено, що усі потерпілі вживали копчену рибу, придбану в одному з кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України.

Як повідомили у департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації, кількість госпіталізованих з кишковою інфекцією у Львові зросла до 52 осіб, а ще четверо від госпіталізації відмовилися.

Раніше писала «Справжня Варта» про масове отруєння на Лозівщині Страви домашнього приготування уклали на лікарняне ліжко 12 чоловік.

Дванадцять людей, у тому числі троє дітей, 9 липня було госпіталізовано в центральну лікарню Лозовського району Харківської області з харчовим отруєнням, повідомляє прес-служба МНС України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments