По Харкову шахраює фальшива лікарка-офтальмолог - лікарі

П'ятниця, 29 вересня 2017, 15:28
Вона збирає гроші з пенсіонерів за ліки і різні послуги
По Харкову шахраює фальшива лікарка-офтальмолог - лікарі

Літнім людям ця жінка представляється Юлією Леонідівною з Міської клінічної лікарні № 14 ім. професора Л. Л. Гіршмана, - повідомляє «Справжня Варта».

"Ми огляди на дому не проводимо. Ми хочемо попередити всіх харків'ян - якщо хтось представляється лікарем лікарні імені Гіршмана, то це неправда", - передає прес-служба міськради заяву головного лікаря лікарні імені Гіршмана Михайла Ковтуна.

Юлія Леонідівна дійсно працює в лікарні. Прізвище лікаря-офтальмолога поліклінічного відділення вищої категорії - Мунгієва. Вона вже 30 років працює в медицині і майже 25 з них приймає пацієнтів клінічної лікарні імені Гіршмана. Первинний прийом у лікаря щодня проходять 20-25 осіб, а після 14:00 починаються амбулаторні операції.

Юлія Мунгієва зазначила, що пацієнтів у неї багато, хворі добре з нею знайомі, і, може бути, за рахунок цього її ім'ям і скористалися.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція затримала зграю телефонних шахраїв.

Її організували троє - 28, 30 та 57-річних раніше судимі харків’яни Встановлена причетність громадян до скоєння більше 20 аналогічних злочинів на території Харкова та області з весни поточного року.
 
Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

 

comments powered by HyperComments