"Дискусія" під Харковом завершилася викиданням слабкішого опонента у вікно

Понеділок, 9 жовтня 2017, 12:47
Наверно, він не зміг привести більш переконливі аргументи свому товаришу
"Дискусія" під Харковом завершилася викиданням слабкішого опонента у вікно

Обидва співрозмовники були п'яні, - повідомляє «Справжня Варта»

Вбивця, який знімав квартиру в багато поверхівці в Чугуєві, пояснив свої дії алкоголем і тим, що співрозмовник поводився неправильно.

Від падіння з 4 поверху той помер.

Подія сталася 7 жовтня у Чугуєві. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», дорослий син вбив рідну матір.

На місці події правоохоронці з’ясували, що її 45-річний син під час сімейної сварки умисно наніс матері удар кулаком в обличчя, а потім схопив за голову та декілька разів вдарив об підлогу. Від отриманих травм постраждала померла.

Також невідомі у Вовчанську здійснили постріл по іномарці, ймовірно, з гранатомету.

В ході перевірки інформації було встановлено, що в місті Вовчанську на узбіччі в напрямку руху з села Вовчанські Хутори до центру міста виявлено пошкоджений термічною дією вогню автомобіль «TOYOTA FJ CRUISER».

Досудовим розслідуванням встановлено, що 35-річний водій рухався по вулиці до міста Вовчанська. Біля перехрестя почув вибух, яким пошкодило задню частину автомобіля, після чого зупинив автомобіль та залишив місце події. На узбіччі експерти виявили фрагменти пускового пристрою гранатомету.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments