На Холодній Горі двоє побили третього і викинули в каналізацію

Четвер, 12 жовтня 2017, 12:34
Його мертве тіло було знайдено через якийсь час, 10 жовтня
На Холодній Горі двоє побили третього і викинули в каналізацію

Як з'ясувалося в поліції, причиною такої жорстокості став алкоголь, - повідомляє «Справжня Варта»

В ході проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейськими було затримано двох осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявились 35 та 48-річний раніше судимі громадяни, мешканці міста Харкова.

Досудовим слідством встановлено, що вночі підозрювані разом з потерпілим розпивали спиртні напої у підвальному приміщенні. Між ними виник конфлікт. В результаті підозрювані почали наносити удари руками і ногами потерпілому, від чого той знепритомнів. Потім чоловіки кинули тіло 31-річного знайомого до шахти колодязю, який знаходився неподалік від місця події.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відносно чоловіків обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - розповів начальник Холодногірського відділу Дмитро Плотніков, - повідомилиу ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», "дискусія" під Харковом завершилася викиданням слабкішого опонента у вікно.

Вбивця, який знімав квартиру в багато поверхівці в Чугуєві, пояснив свої дії алкоголем і тим, що співрозмовник поводився неправильно.

Від падіння з 4 поверху той помер.

Подія сталася 7 жовтня у Чугуєві.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments