Молодий солдатик ледь не прирізав дорослу людину

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 07:02
Селянин в лікарні, військовослужбовець затриманий
Молодий солдатик ледь не прирізав дорослу людину

Справу передано до військової прокуратури, - повідомляє «Справжня Варта»

44-річного постраждалого, мешканця села Дмитрівка Первомайського району, каретою швидкої допомоги було госпіталізовано до місцевої лікарні у хірургічне відділення, де його прооперували. Стан його здоров’я задовільний.

Як встановлено правоохоронцями, на вулиці на ґрунті неприязних відносин 19-річний хлопець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наніс чоловіку ножові поранення. Потерпілий зміг самостійно дійти до найближчого будинку та попросити допомоги.

За скоєння злочину поліцейські Первомайського відділу поліції швидко встановили особу зловмисника та затримали 19-річного молодика в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисником виявився військовослужбовець одного з харківських вишів.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», чоловік знайшов у себе в підвалі мертве тіло.

Поліцейські встановили, що підозрюваний - 32-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс 38-річному опоненту тілесні ушкодження. Побачивши, що чоловік не подає ознак життя, зловмисник вирішив сховати сліди злочину. Він перетягнув тіло у підвал житлового будинку та залишив місце події.

Підозрюваний затриманий та знаходиться під вартою.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments