Затримано розбійника з Основи

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 15:35
"Рецидив" скоїв розбійний напад та крадіжку
Затримано розбійника з Основи

Спочатку він пограбував людину, потім обікрав випадкового знайомого, - повідомляє «Справжня Варта».

У серпні поточного року підозрюваний в кафе побачив чоловіка, у якого на пальці була золота обручка. Коли чоловік покинув заклад, зловмисник прослідував за ним та вдарив по голові, від чого потерпілий втратив свідомість. Нападник,скориставшись цим, зняв з його пальця обручку та дістав з кишені 100 гривень.

Через декілька днів підозрюваний познайомився в кафе з іншим чоловіком, розпивав з ним алкогольні напої та ввечері, пославшись на пізній час, попросив переночувати у нього, так як до дому їхати далеко. Вночі зловмисник заволодів мобільним телефоном нового знайомого та з місця злочину зник. Згідно з висновком експерта загальний матеріальний збиток складає 3 тисячі гривень.

В ході проведення розшукових заходів оперативниками відділення поліції на станції Основа був виявлений 30-річний раніше неодноразово судимий чоловік, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочину.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Він знаходиться під вартою, - повідомили у ГУНП..

Як раніше писала «Справжня Варта», на Грицевця крадії напали на власника квартири.

Вони, напевно, не очікували його раннього повернення додому.

Також затримано вуличного грабіжника з вулиці Мефодіївській. Разом з друзями молодик напав на двох дорослих чоловіків.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments