Приватний сектор. Господар забив сокирою товариша за крадіжку та ліг спати

Четвер, 26 жовтня 2017, 06:01
Прокуратура вважає, що 10 років йому за цей злочин замало
Приватний сектор. Господар забив сокирою товариша за крадіжку та ліг спати

І наполягає на 12 роках в'язниці, - повідомляє «Справжня Варта».

Улітку 2016 року господар одного із домоволодінь Харкова, у якого нібито зникли електрообігрівач та 3000 доларів, запідозрив у крадіжці свого 30-річного товариша. Щоб помститися, він взяв сокиру і пішов до будинку знайомих, де знаходилася його жертва, та приєднався до компанії, що  розпивала спиртне.

Коли господар будинку та один із гостей пішли відпочивати, зловмисник вихопив сокиру і став бити жертву по голові та руках. Забивши до смерті, повернувся додому.

Прокинувшись, викликав поліцію, - повідомили в обласній прокуратрі, посилаючись на керівника Харківської місцевої прокуратур №1  Катерину Шевцову.

Як раніше писала «Справжня Варта», вбивцю до смерті утримуватимуть у в'язниці.

В лютому 2016 року чоловік прийшов у гості до "товариша по чарці". Під час застілля між чоловіками виник конфлікт - господар приревнував свою дружину та висловив односельцю образи за те, що той напередодні вдарив його. Продовжуючи сваритися, чоловіки вийшли у двір.

У розпалі конфлікту гість схопив сокиру, яка лежала на ганку будинку, та вдарив нею господаря по голові та по передпліччю руки, яку, захищаючись, підняв господар. Наступний удар прийшовся в плече. Він був настільки сильним, що зламалося топорище. Після цього чоловіки зайшли до хати. Там гість схопив зі столу кухонного ножа та кілька разів вдарив ним господаря. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

У цей час у будинку знаходилася дружина потерпілого. Коли вона побачила свого чоловіка у калюжі крові - почала кричати. Вбивця злякався, що його можуть викрити і, щоб приховати свій злочин, знову схопився за ножа. Він перерізав жінці горло та близько 20 разів вдарив її ножем у бік та спину.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments