Поліція розшукує стрільця з Первомайського

Субота, 28 жовтня 2017, 22:17
За словами постраждалих, вони нібито не знають, хто і чому стріляв у них
Поліція розшукує стрільця з Первомайського

Підстрелено було трьох громадян, а стрілянина велася уночі біля торгових кіосків в місті Первомайську , - повідомляє «Справжня Варта».

На місці злочину було знайдено гільзу від натовського стандартного патрона, який широко використовує в озброєнні від М16 до останніх модифікацій АК.

Як повідомили у ГУНП,  стан здоров'я постраждалих задовільний.

Працівниками поліції було встановлено, що близько 02:00 потерпілі знаходились в місті Первомайський біля торгових кіосків, де з невстановлених причин невідомий здійснив у їх напрямку постріли зі зброї. 18-річний хлопець отримав ушкодження у вигляді непроникаючої вогнепальної рани грудної клітини та вогнепальну рану стегна. Він був госпіталізований до хірургічного відділення лікарні.

28-річний чоловік також отримав тілесне ушкодження у вигляді вогнепальної проникаючої рани стегна, а 19-річний хлопець отримав вогнепальне поранення голені. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Проводяться оперативні-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особи, яка скоїла даний злочин.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  поліції не вистачає одного відео стрілянини з балкону нібито по перехожих. Потрібні свідки.

Поліцією встановлюються свідки та особи, що постраждали від хуліганських дій, а саме пострілів з балкону будинку 54 по вулиці Пушкінській у період часу з 10 по 14 жовтня 2017 року.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments