Трагедію в Харкові "перевели в формат" ток-шоу

Вівторок, 31 жовтня 2017, 09:08
У рамках ток-шоу були підняті вже відомі, але, як і раніше, проблемні питання для розслідування обставин резонансного ДТП 18 жовтня в Харкові на Сумській
Трагедію в Харкові "перевели в формат" ток-шоу

Представники та знайомі обох винуватців ДТП - водія "Лексуса" Олени Зайцевої та водія "Вольсфаген Туарега" Дронова та сам Дронов змогли висловити свою думку і почуття у рамках ток-шоу "Говорить Україна", - повідомляє «Справжня Варта».

Не можна сказати, що у телеефірі вони повідомили щось принципово нове для слідства.

Зокрема, Дронов при прямому включенні в студію з лікарні вкотре провини своєї не визнав, повторивши свою попередню заяву, яку було доведено до громадськості через його адвоката, що він їхав на зелений світ та  їхав на малій швидкості.

Як раніше писала «Справжня Варта», учасники ДТП 18 жовтня на Сумській звинувачуть в ньому один одного.

 "Lexus вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю".

Цим Дронов пояснює неможливість своєчасно зреагувати на аварійну ситуацію.

Зазначимо, що ще в день суду над О.Зайцевою, на якому для неї обирався запобіжний захист, вона та її захист не визнали провини у скоєному ДТП, звинуватив у ньому самого Дронова.

Раніше було обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них скінчалася у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments