«Справа рюкзаків». Син Авакова в ІТЗ. "Бімбу" не знайшли. МВС спростувало заяви нардепа

Середа, 1 листопада 2017, 11:33
Поліція Харкова перевірила інформацію щодо замінування будинку у центрі міста
«Справа рюкзаків». Син Авакова в ІТЗ. "Бімбу" не знайшли. МВС спростувало заяви нардепа

Про це поліцейські повідомили вчора пізно увечорі. Вибузівку шукали на Мироносицький, 22, де пройшов обшук у приміщенні, яке належить сину міністра МВС Арсена Авакова Олександру.

Жодних вибухових речовин не виявлено. Експертами оглянуто територію загальною площею близько 2300 кв метрів, евакуйовано більше 70 мешканців, - повідомляє «Справжня Варта».

На ранок сьогодні Олександра затримано. Він знаходиться у Києві, в ІТЗ.

Як відомо затримання проведено детективами НАБУ у рамках розслідування т.з. "справи рюкзаків".

За новим офіційним повідомленням МВС, "заяви народного депутата України Сергія Лещенка про нібито передислокацію підрозділів Національної гвардії України до Солом’янського суду Києва є цілком безпідставними та не відповідають дійсності. Про це сьогодні, 31 жовтня, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий".

Яровий повідомив, що усі підрозділи Нацгвардії України знаходяться у пунктах постійної дислокації та виконують свої службові та бойові завдання за призначанням.

Нагадаємо, що у Солом’янського суду Києва є час для прийняття рішення відносно запобіжного заходу щодо фігурантів по справі /затримано трьох осіб/.

Як раніше писала «Справжня Варта», НАБУ влаштувало у Харкові обшуки у справі про можливу розтрату державних коштів при закупівлі рюкзаків Міністерством внутрішніх справ України.  Затримано екс-заступника міністра МВС та ще двох осіб, в числі яких Олександр Аваков. МВС вважає дії НАБУ суто політичними.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments