Поліція розкрила резонансне вбивство

П'ятниця, 3 листопада 2017, 15:01
Адвоката Попову зарізали двоє рецидивістів
Поліція розкрила резонансне вбивство

У жінки залишилася неповнолітня донька, яку вона виховувала сама, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомили у ГУНП, Під час роботи над розкриттям злочину до працівників Управління карного розшуку обласного главку поліції надійшла оперативна інформація про те, що до скоєння розбійного нападу можуть бути причетні дві особи: 27-річний мешканець селища Руські Тишки одного з райцентрів Харківщини та 29-річний житель Дніпровської області. Чоловіки мали неабиякий кримінальний досвід, обидва раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності. Житель Харківщини – за скоєння грабежу, зґвалтування, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та скоєння низки майнових злочинів. Його подільник відбував покарання за вбивство, розбій та грабіж. До того ж, чоловік відрізнявся особливою жорстокістю.

Сьогодні, під час проведення оперативних заходів, зловмисник був затриманий розшуковцями Харківщини у місті Нікополі. Іншого співучасника злочину поліцейські затримали напередодні.

Як встановило слідство, чоловіки вирішили заволодіти майном жінки-адвоката та розробили для здійснення своїх злочинних намірів докладний план. Ввечері 22 грудня 2016 року вони прибули до селища Циркуни і в означеному місці стали очікувати жертву. Коли жінка вийшла з офісу, 29-річний злодій напав на неї у дворі будівлі та почав відбирати особисте майно. В цей час інший зловмисник спостерігав за вулицею. Несподівано жінка почала чинити відчайдушний опір та голосно кричати. Нападник за допомогою ножа став наносити їй численні удари. Коли жертва знепритомніла, зірвав ювелірні прикраси, відібрав телефон, сумочку, ключі від автівки. Від’їхавши неподалік від місця злочину, злодії обшукали іномарку потерпілої, не знайшли нічого цінного та покинули авто.

Після скоєння злочину подільники розділили кримінальну здобич – близько 10 тисяч гривень, золоті прикраси та мобільний телефон вирішили здати до ломбарду у місті Нікополі.

Зараз чоловіки затримані, вирішується питання щодо повідомлення їм підозри у скоєнні кримінальних правопорушень за п.6 ч.2 ст. 115, ч.4 ст. 187 та ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України, а також обрання міри запобіжного заходу.

Як раніше писала «Справжня Варта», 22 грудня 2016 року близько 19-40 до чергової частини надійшло повідомлення від медиків Циркунівської лікарні про те, що до їх закладу доставлено 35-річну мешканку селища Руські Тишки з переломом шиї та підреберним ножовим пораненням.

Як повідомили в Раді адвокатів Харківської області, вбита - адвокат Тетяна Афанасієвна Попова.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments