Справи сепаратиста Юдаєва та учасника резонансного ДТП на Сумській отримали новий розвиток

Вівторок, 7 листопада 2017, 16:43
Про це повідомив журналістам начальник ГУНП у Харківській області Олег Бех
Справи сепаратиста Юдаєва та учасника резонансного ДТП на Сумській отримали новий розвиток

Для Сергія Юдаєва, засудженого за організацію заворушень біля ХОДА та звільненому після винесення приговору за «законом Савченко», првоохоронці підготували нову підозру, - повідомляє «Справжня Варта».

Юдаєва підозрюютьу злочині за статтею 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) - він побив чоловіка в СІЗО. Але на вручення підозри Юдаєв не явився, тому його оголошено у розшук.

Щодо Дронова, другого учасника смертельної ДТП, то йому раніше було оголошено підозру за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили гибель кількох осіб). І зараз слідчі внесли клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості застави, - повідомив Олег Бех.

Як раніше писала «Справжня Варта», Правоохоронні органи оголосили підозру водієві автомобіля Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який потрапив в дорожньо-транспортну пригоду з Lexus Олени Зайцевої, в результаті чого загинули шість пішоходів.

6 листопада в Київському районному суді Харькова було призначено оголошення вироку Сергію Юдаеву.

Вирок був таким: Юдаєв засуджений до восьми років позбавлення волі.

Однак одразу після оголошення вироку суддя заявила, що Юдаєв звільнений від відбування покарання за амністією. Його звільнили в залі суду.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments