Дружна селянська родина змогла обеззброїти і затримати бандита з обрізом

Середа, 8 листопада 2017, 10:01
На місці злочину копів зустріли перелякані потерпілі та зв’язаний злодій
Дружна селянська родина змогла обеззброїти і затримати бандита з обрізом

Такий незвичайний розвиток прийняла невдала спроба пограбування домівки у смт Слобожанське, - повідомляє «Справжня Варта».

Як розповів т.в.о. заступника начальника Зміївського відділу поліції Андрій Тарахтєєв, саме завдяки сміливості наймолодшого члена родини вдалося уникнути трагічних наслідків. Зловмисник проник до будинку вранці. Як тільки хазяйка відчинила двері, він відразу заскочив в одну з кімнат та під прицілом обрізу змусив чоловіків лягти на підлогу. Жінці злодій скомандував їх зв’язати і відібрав ключа від сейфу. Поки нападник копирсався із замком, чоловік із сином звільнилися від мотузки. Злодій встиг зробити постріл у бік господаря, але син вдарив по зброї і дріб увійшов у підлогу.

Тим часом жінці вдалося викликати поліцію. На місце події відразу вирушила група реагування патрульної поліції, слідчі та оперативники. Поліцейські затримали нападника, вилучили речові докази.

Особу зловмисника відразу було встановлено. Ним виявився 30-річний житель сусіднього села, який працював разом із потерпілим на одному виробництві. Напередодні чоловіки отримали зарплатню і молодик вирішив поживитися за рахунок свого знайомого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція розкрила резонансне вбивство.

Адвоката Попову зарізали двоє рецидивістів.

Чоловіки вирішили заволодіти майном жінки-адвоката та розробили для здійснення своїх злочинних намірів докладний план. Ввечері 22 грудня 2016 року вони прибули до селища Циркуни і в означеному місці стали очікувати жертву. Коли жінка вийшла з офісу, 29-річний злодій напав на неї у дворі будівлі та почав відбирати особисте майно. В цей час інший зловмисник спостерігав за вулицею. Несподівано жінка почала чинити відчайдушний опір та голосно кричати. Нападник за допомогою ножа став наносити їй численні удари.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments