На Харківщині чоловік жорстоко вбив матір і прикопав труп /ФОТО 18+

Середа, 21 лютого 2018, 19:13
За підозрою у вбивстві матері затриманий 34-річний житель села Гогіне Великобурлуцького району Харківської області.
На Харківщині чоловік жорстоко вбив матір і прикопав труп /ФОТО 18+

20 лютого до чергової частини надійшло повідомлення про сімейну сварку між матір’ю та сином. За вказаною адресою виїхала группа швидкого реагування. У домоволодінні працівники поліції виявили сліди розправи над 73-річною жінкою.

Поліцейські з’ясували, що напередодні трагедії між зловмисником та його матір’ю виникла сварка. Про конфлікт, а також про те, що син погрожував її вбити, жінка повідомила своїй подрузі. Наступного дня подруга зателефонувала, проте слухавку взяв син загиблої. Він запевнив жінку, що його мати поїхала до Харкова у справах. Однак та йому не повірила та повідомила про свої підозри оператору служби «102».

З'ясувалося, що чоловік забив матір до смерті предметами, які попадалися йому під руку. Після чого він прикопав її тіло на подвір’ї.

Дільничні Великобурлуцького відділу поліції спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції затримали зловмисника на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

comments powered by HyperComments