"ПриватБанк" визначив винагороду за інформацію про підривників банкомату у Харкові

Вівторок, 3 квітня 2018, 13:40
Приватбанк оголосив про виплату винагороди в розмірі 50 тис. гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які підірвали банкомат у Харкові.
"ПриватБанк" визначив винагороду за інформацію про підривників банкомату у Харкові

Про це повідомляє прес-служба банку. 

В ніч з 2 на 3 квітня близько 3 години ночі в Харкові, підійшовши до приміщення магазину по вулиці Астрономічній, де встановлено банкомат, невідомі злочинці скоїли підпал і підрив банкомату, в результаті чого була виведена з ладу охоронно-пожежна сигналізація банкомату і магазину, а сам банкомат повністю зруйнований.

Підкреслюється, що наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники втекли.

У банку повідомляють, що інформація про кількість грошей залишиться у таємниці, проте зазначають, що це не така сума, заради якої є сенс йти на ризик. 

Інформацію про зловмисників можна повідомляти за телефонами 056 716 35 02, 067 565 12 34, e-mail: security@privatbank.ua

Раніше ми повідомляли про те, що у листопаді двоє невідомих забралися до приміщення будинку культури селища Мала Данилівка Дергачівського району. Чолвіки не лише вчинили незаконне проникнення, але й напали на охоронницю та зв`язали її на той час, поки вони підривали банкомат та діставали касети з грошима. 

 

comments powered by HyperComments