Смертельна ДТП за участю стрітрейсера: підозрюваний залишиться в СІЗО

П'ятниця, 4 травня 2018, 11:51
Київський районний суд Харкова обрал запобіжний захід Дмитру Одарченку, учаснику ДТП, в якій загинув відомий у Харкові стрітрейсер Андрій Василенко.
Смертельна ДТП за участю стрітрейсера: підозрюваний залишиться в СІЗО

Чоловік проведе в СІЗО два місяці без права на заставу. 

Одарченко провини не визнав і заявив, що на момент аварії був тверезий. За висновками ж медиків, у його крові під час ДТП було майже 0,5 проміле алкоголю.

Нагадаємо, у результаті лобового зіткнення автомобілів Toyota Land Cruiser і Chevrolet Corvette за селищем Кутузівка Харківського району загинув один чоловік, водій «Шевроле». Аварія сталася 1 травня близько 17:20.

"За результатами первинної інформації, водій Toyota намагався здійснити обгін і тим самим порушив правила дорожнього руху, в результаті сталася трагедія. Водій в порядку ст. 208 КПК затримано, йому вже оголошено підозру, кваліфікація — 2 ч. ст. 286 — порушення правил дорожнього руху. Попередньо можна вже сказати, що у водія в крові знайшли етиловий спирт", - прокоментувала керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області Олена Баранник.

comments powered by HyperComments