У Харкові СБУ затримала групу молодих людей, які напали на кіборга

Неділя, 6 травня 2018, 19:55
У неділю, 6 травня, в Харкові співробітники СБУ затримали групу молодих людей, які побили в Києві учасника АТО Дмитра Вербича, який захищав Донецький аеропорт.
У Харкові СБУ затримала групу молодих людей, які напали на кіборга

Молоді люди позиціонують себе як антифашисти, повідомляє OBOZREVATEL.UA.

Одна із затриманих розповіла, що вона гуляла в районі Подолу з двома хлопцями і дівчиною. Потім компанія побачила молодого чоловіка в футболці з національною символікою і хлопці сказали, що молодий чоловік – “б*ндерівець” і його потрібно покарати.

 Вони недовго переслідували ветерана АТО, після чого наділи маски і напали на нього, застосувавши газовий балончик і ніж. Потім вони втекли в бік супермаркету “Сільпо” і сіли в тролейбус.

 Примітно, що один із затриманих мав при собі паспорт громадянина Росії на ім’я В’ячеслава Лукичева.

 В даний час поліція перевіряє зв’язки нападників і встановлює можливих замовників.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою Харківського гарнізону сил АТО блокували постачання автомобілів для незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР».

Також повідомлялося, що один з керівників Харківського прикордонного загону брав хабарі і планував влаштуватися у МДБ "ЛНР".

Ми писали, що, н Харківщині співробітники контррозвідки Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність агентурно-інформаторської мережі Головного управління Генштабу Збройних сил РФ.

comments powered by HyperComments