У Харкові СБУ провела спецоперацію з затримання озброєних чоловіків на позашляховику

П'ятниця, 18 травня 2018, 14:05
Сьогодні в центрі Харкова посеред білого дня силовики затримали зловмисників, які, можливо, на позашляховику перевозили зброю.
У Харкові СБУ провела спецоперацію з затримання озброєних чоловіків на позашляховику

Про це повідомляють очевидці події.

Спецоперація розпочалася близькко 11 години дня 18 травня. Події відбувалися на перехресті проспекту Науки та вулиці Отакара Яроша поблизу станції метро "Ботанічний сад". 

Як повідомляють харків`яни, на землі лежала зброя, також на місці були співробітники правоохорончих органів, які зупинили авто Toyota Land Cruiser, у багажнику якого і знаходилася зброя. 

Нагадаємо, нещодавно співробітники Служби безпеки України блокували у Харкові незаконний збут зброї та боєприпасів вивезених з району проведення операції об'єднаних сил. Двоє місцевих жителів продавали на території Харківської області набої до автомата та кулемета Калашникова, самозарядного карабіну СКС, а також бойові гранати. Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів незаконної реалізації зловмисниками зброї представникам кримінальних кіл. Співробітники СБ України затримали обох зловмисників у Харкові, коли торговці намагалися продати дві гранати Ф-1, РГД-5 та набої калібру 7,62 мм.

comments powered by HyperComments