На Харківщині затримані члени транснаціонального угруповання торговців кокаїном

Понеділок, 23 липня 2018, 12:37
На Харківщині співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили та блокували діяльність транснаціонального організованого угруповання торговців кокаїном.
На Харківщині затримані члени транснаціонального угруповання торговців кокаїном

Про це повідомив  начальник прес-центру СБУ у Харківській області Владислав Абдула на своїй сторінці у Фейсбуці.  

 У результаті багатоетапної операції оперативники спецслужби встановили, що наркоділки організували контрабандні поставки з однієї з країн Європи кокаїну, який збували в Україні великими партіями. Товар ввозився в нашу країну кур’єрами. Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту зловмисниками кокаїну та психотропу екстазі.

Співробітники СБ України затримали у Харкові одного із учасників угруповання під час збуту чергової партії наркотиків за тридцять тисяч євро. У наркоділка вилучено три поліетиленові пакети з кокаїном загальною вагою понад триста грамів.

За інформацією правоохоронців, роздрібна вартість усієї вилученої під час спецоперації партії наркотиків за цінами "чорного ринку" становить майже півтора мільйони гривень.

Слідчими СБУ здійснюється кримінальне провадження за ознаками ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ст. 307 (збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що житель Ізюму в конспіративній квартирі виготовляв амфетамін та розповсюджував його за допомогою інтернет-мережі. Чоловік поширював наркотичну речовину за допомогою "закладок". 

А у червні у Харкові пройшла профілактична акція приурочена Всесвітньому дню боротьби із наркоманією. В ній брали участь правоохоронці, представники громадських організацій, виконавчих органів, волонтери та просто небайдужі харків'яни.

comments powered by HyperComments