Поліція оприлюднила фото нападника на міськраду в Харкові та розповіла, що він був у стані сильного сп`яніння

Понеділок, 20 серпня 2018, 15:11
Вміст алкоголю в крові злодія становив 2 проміле.
Поліція оприлюднила фото нападника на міськраду в Харкові та розповіла, що він був у стані сильного сп`яніння

Про це повідомив начальник ГУ НП України в Харківській області Олег Бех. 

За його інформацією, перші аналізи крові дозволили встановити вміст алкоголю в крові нападника становив 2 проміле. Можливо, що наступні аналізи покажуть ще більшу цифру. Зараз можна сказати, що норма була перевищена, як мінімум, у 10 разів. 

Відомо також, що з собою чоловік мав не лише один пістолет.  На місці були знайдені 2 стартових пістолети, перероблених під бойові, п'ять магазинів від зброї і 26 гільз. Всі зібрані матеріали, в тому числі і записи з відеокамер, вилучені, призначено більше 30 експертиз.

Зловмисник спочатку обстріляв автомобіль, в якому знаходилися двоє дорослих і одна дитина. Після того, як охоронець мерії відкрив двері, нападник поранив його, а двоє інших охоронців втекли у двір міськради. Нападник спробував відшукати їх і також вбити. Він обійшов перший і другий поверхи будівлі мерії, однак так і не виявив їх. Після цього він спустився вниз, де зустрівся з патрульними, які прибули на виклик. Відбулася перестрілка.

Поліція стверджує, що нападник нічого не вигукував у момент нападу. Він отримав два кульові поранення: в ногу і в груди. Чоловікові надавали медичну допомогу, але він помер на місці.

За словами Олега Беха, зараз поліція не може повідомити про особу стрілка. В даний момент перевіряється версія про те, що нападник був місцевим жителем 1959 року народження, раніше не судимим.

Фотознімок нападника опублікував Андрій Геращенко. Ті. хто впізнав чоловіка, мають якнайшвидше звернутися до поліції. 

Поранений охоронець знаходиться у лікарні, від підключений до системи вентиляції легень.

Як повідомляла “Справжня варта”, сьогодні, 20 серпня, невідомий чоловік влаштував стрілянину в будівлі міської ради. Про інцидент повідомили очевидці, які виклали матеріали в соцмережі.  

Також ми писали, що під час виконання службових обов'язків загинув 29-річний інспектор Управління патрульної поліції в Харківській області Дмитро Кірієнко.

Також ми писали, що поліція розглядає три версії мотиву нападу на міськраду в Харкові. 

comments powered by HyperComments