Поліцейські Харкова затримали чоловіка, який пограбував перехожого

Неділя, 30 грудня 2018, 11:05
33-річний зловмисник вдарив потерпілого, після чого заволодів його мобільним телефоном та грошима у сумі 1000 гривень і 100 доларів США.
Поліцейські Харкова затримали чоловіка, який пограбував перехожого

28 грудня до чергової частини Холодногірського відділу поліції звернувся 40-річний чоловік. Він розповів, що на платформі Південного залізничного вокзалу його вдарив невідомий, після чого заволодів його грошима та телефоном. 

Працівники поліції на станції «Харків-Пасажирський» Холодногірського відділу поліції оперативно викрили та затримали зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 33-річний мешканець Полтавської області. Речові докази вилучені.

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

comments powered by HyperComments