Вночі у Харкові «мінували» супермаркет (ФОТО)

Субота, 2 березня 2019, 13:47
Повідомлення про бомбу у супермаркеті «Клас» на Салтівці виявилося неправдивим.
Вночі у Харкові «мінували» супермаркет (ФОТО)

Як розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області, експерти оглянули 8690 кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали 50 громадян. Жодних вибухових речовин не виявлено.

Повідомлення про нібито замінування супермаркету, розташованого на проспекті Тракторобудівників, надійшло до Московського відділу поліції 02 березня близько 00:30. 

Для перевірки інформації на місце виїжджала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління.

Нагадаємо, 23 лютого до поліції надійшла інформація про те, що в будівлі залізничного вокзалу на вулиці Привокзальній закладено вибухівку.

У грудні невідомі зателефонували до поліції з повідомленням про замінування суду у селищі міського типу Покотилівка Харківського району.

У червні невідомі постійно повідомляють про мінування бізнес-центрів у Харкові. Так, інформація про те, що в будівлях закладено вибухівку, надійшла до поліції 13 червня. Тоді під загрозою були бізнес-центри на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького та Московському проспекті. Перевірка не виявила вибухівки, правоохоронці внесли інформацію про подію до ЄРДР.  

 

comments powered by HyperComments