На Харківщині затримали вбивць, які жорстоко розправились над військовим

Понеділок, 18 березня 2019, 13:30
Співробітниками Чугуївського відділу поліції було викрито трьох хлопців та дівчину у скоєнні вбивства.
На Харківщині затримали вбивць, які жорстоко розправились над військовим

16 березня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що неподалік військової частини Чугуєва, в лісосмузі, виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, його особа була встановлена слідчо-оперативною групою. Це 26-річний військовослужбовець.

Правоохоронцями була викрита група осіб, причетних до вбивства. Це були 15, 16 та 18-річні місцеві хлопці, а також 22-річна мешканка Харкова. 13 березня вони перебували Чугуєві. Близько 23:00 на території автовокзалу вони зустріли чоловіка, разом з яким пішли до під’їзду 9-поверхневого будинку розпивати алкоголь.

Тоді ж дівчина розповіла хлопцям, що 26-річний чоловік, нібито, її зґвалтував. Також вона розповіла про банківську кратку з грошима та запропонувала юнакам за винагороду вбити чоловіка. Після цього ними був розроблений план вбивства. Хлопці запропонували чоловіку піти з ними у ліс, де жорстоко вбили його. Злочинцями було нанесено кілька ударів ножем по голові, кінцівкам та тулубу. Коли постраждалий втратив свідомість, хлопці забрали його одяг та інші речі, спалили їх та залишили місце злочину.

Згодом дівчині повідомили, що замовлення було виконане. В якості доказу було продемонстроване відео злочину.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження  п.п.6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкцію статті передбачено довічне позбавлення волі. Триває вирішення питань щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування. Вживаються першочергові слідчі розшукові дії для повного та всебічного дослідження обставин події.

comments powered by HyperComments