У Харкові вночі підпалили автівку адвоката (ФОТО)

Понеділок, 30 вересня 2019, 17:16
Подія сталась 30 вересня близько 03:20 по вулиці Героїв праці.
У Харкові вночі підпалили автівку адвоката (ФОТО)

На місце пожежі виїжджала Державна служба з надзвичайних ситуацій, керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці встановили, що на муніципальній парковці сталося загоряння автомобіля «Volkswagen», внаслідок чого було пошкоджено припарковані поруч автомобілі «Kia»та«Mazda».

Працівники поліції провели огляд місця події та зібрали речові докази. Даний факт внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події.

На даний час правоохоронцями проводяться заходи із встановлення та опитування свідків та очевидців подій, призначено ряд необхідних експертиз. Причини загоряння та сума матеріальних збитків встановлюються.

За даними «NewsRoom», авто належить харківському адвокату Ганні Гофельд, яка зв’язує знищення автомобіля з професійною діяльністю.

Нагадаємо, 26 вересня десь о 3.15 спалахнув  «Ford Fusion», що був припаркований у дворі біля багатоповерхового житлового будинку по вул. Валентинівській, 23-В міста Харкова.

Крім того, пошкоджено ще 2 автомобіля: «Volkswagen Passat» та «Аudi А4», на яких оплавились бампера та фари. О 03:29 пожежу було локалізовано, а о 03:35 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

comments powered by HyperComments