Харківський визнав свою провину у смертельній ДТП

Субота, 20 листопада 2021, 16:33
16-річний Микола Харківський під час допиту зізнався, що був за кермом Infiniti, у момент ДТП на проспекті Гагаріна, внаслідок якого загинув водій іншого автомобіля.
Харківський визнав свою провину у смертельній ДТП

Цю інформацію озвучила адвокат підозрюваного Інна Данилова, яка раніше заявляла, що її підзахисний не пам'ятає, хто був за кермом під час аварії.

«На той момент це справді було так — він не пам'ятав. Але минув час, його підлікували, привели до тями. Зрозумійте правильно, він переніс шок, стрес, який був після ДТП. Не щодня таке трапляється. І вже логічно, обґрунтовано зміг надати покази», – заявила адвикат.

Також, що за кермом Infiniti у смертельній ДТП знаходився Микола Харківський, підтвердила й молекулярно-генетична експертиза.

Крім того, до кримінальної відповідальності через невиконання батьківських обов'язків можуть бути притягнуті і батьки Миколи. Слідство відкрило кримінальне провадження за статтею 287 Кримінального кодексу України за допуск до керування транспортними засобами людей, які не мають права керувати, та за статтею 166 – за невиконання батьками їхніх обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

Нагадаємо, що ДТП сталася увечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. Автомобіль Infinity на великій швидкості пролетів на червоний сигнал світлофора та протаранив автомобіль Chevrolet Aveo, 58-річний водій якого помер на місці.

comments powered by HyperComments