Регіонали готуються до виборів «старим добрим» способом – застосовуючи адмінресурс

Четвер, 2 лютого 2012, 17:40
В районах Дніпропетровська депутатський корпус виведений зі стану зимової сплячки: керівництво в особі голів райвиконкомів спускає рознарядки щодо готовності до парламентських виборів. Про це стало відомо від одного з депутатів Жовтневої районної ради.
Регіонали готуються до виборів «старим добрим» способом – застосовуючи адмінресурс

За словами народного обранця, голова виконкому, посилаючись на керівництво Партії регіонів у місті та області, видало кожному з депутатів-регіоналів рознарядку: надати списки п'яти перевірених надійних людей, аби їх можна було подавати від різних партій та кандидатів, та скласти графік зустрічей з колективами підприємств і організацій району потенційного кандидата. Прізвище кандидата при цьому не називалося. Втім, вже за два-три тижні "потенційний кандидат" має отримати на стіл попередній графік, у якому будуть зазначені підприємства, дата та час зустрічі й потенційна кількість симпатиків.

За неперевіреною інформацією, подібні заходи відбуваються у всіх районних радах Дніпропетровська. Таким чином правляча партія, що має представництво у радах усіх рівнів у місті не менше двох третин депутатського корпусу, використовує адміністративний ресурс.

Враховуючи залякування і шантаж, яким піддаються працівники бюджетних установ області, зокрема, директори шкіл, очікується, що восени 2012 року буде зовсім не важливо, хто і як проголосує на виборах - їх переможці будуть відомі заздалегідь 

comments powered by HyperComments