Іван Куліченко – міський голова Дніпропетровська без реальної влади. Вигідно всім

Понеділок, 6 лютого 2012, 14:50
Змінюються часи й кардинали Дніпропетровської міської ради, незмінним залишається лише "весільний генерал" Іван Куліченко. Такого висновку можна дійти, за словами шеф-редактора газети "Комментарии" Вадима Денисенка.
Іван Куліченко – міський голова Дніпропетровська без реальної влади.  Вигідно всім

 

Журналіст, розповідаючи під час круглого столу в Одесі про втрату важелів впливу на події міським головою Одеси Олексієм Костусєвим, навів у приклад кілька інших обласних центрів, де, за словами журналіста "мери фактично відсторонені від влади". Серед них опинилися Кіровоград, Сімферополь, Херсон і Дніпропетровськ.

На думку шеф-редактора "Коментарів", реальна влада у місті належить "силовикам" - представникам МВС та прокуратури - і Олексій Костусєв незабаром, так само як його колега з Дніпропетровська, бігатиме за погодженням рішень у ці відомства.

Не беручись оцінювати поінформованість "Комментариев" та їх редакції, зауважимо, що Івану Куліченку не звикати до посади "весільного генерала". Нагадаємо, що у попередньому, п'ятому скликанні Дніпропетровської міської ради, підписуючи неправомочні, а іноді й злочинні рішення, Куліченко завжди виправдовувався відсутністю важелів впливу на депутатську більшість, керовану тоді Загідом Красновим та Олегом Царьовим.


comments powered by HyperComments