«Неможливо роздати добро, адже воно завжди повертається»: Дніпропетровськ приєднується до Всеукраїнської акції «Епідемія доброти»

П'ятниця, 17 лютого 2012, 12:01
На 17 лютого припадає Міжнародний День спонтанного прояву доброти. В Україні цього року свято відзначатимуть майже в кожній області! І Дніпропетровськ не є виключенням. Ініціаторами заходу стала громадська організація «Демократичний Альянс».
«Неможливо роздати добро, адже воно завжди повертається»: Дніпропетровськ приєднується до Всеукраїнської акції «Епідемія доброти»

Мета заходу в тому, щоб робити приємності та підіймати настрій перехожим, акцентуючи увагу городян на тому, що добрі справи не так важко робити щодня.

Захід почнеться о 14:00 на Європейській площі з відкриття імпровізованої скрині доброти. Зі скрині визволять вірус доброти, символічно завуальований в гелієві кульки, і з того моменту посланці доброти поширюватимуть його всім оточуючим.

Європейській площі роздаватимуть кредити доброти, ходитимуть зі смайлами і плакатами змісту «Посміхнись, тобі личить» та іншими, всі охочі зможуть взяти участь у вікторині побажань і напророчити собі цікаве майбутнє.

О 15:00 в парку ім.Глоби посланці доброти роздаватимуть солодощі дітям, гратимуться з ними, годуватимуть птахів. В цей же час на залізничному вокзалі посланці доброти зустрічатимуть та проводжатимуть потяги з піснями та плакатами, підійматимуть настрій всім, хто буде на той час на вокзалі.

Також в рамках «Епідемії доброти» група волонтерів піде здавати кров до лікарні Мечнікова.

«Неможливо роздати добро, адже воно завжди повертається» - гасло, котрим буде керуватись кожний посланець доброти.

comments powered by HyperComments