Вимагати справедливості від суду вийшли родичі та друзі загиблої у ДТП лікаря швидкої допомоги

П'ятниця, 17 лютого 2012, 15:31
У Дніпропетровську вже восьмий місяць продовжується судова війна сторін-учасників резонансної автомобільної аварії. Нагадаємо, в червні минулого року 18 річний юнак на позашляховику, порушив правила дорожнього руху та на високій швидкості врізався у «Швидку допомогу».
Вимагати справедливості від суду вийшли родичі та друзі загиблої у ДТП  лікаря швидкої допомоги

Страшна аварія забрала життя лікаря. Утім, суд залишив хлопця  на свободі! Покарати не дав — раптово виявлений діагноз — юнацький ревматоїдний артрит.

Чи відповість хтось за смерть людини? Віктор на власні очі бачив як вісімнадцятирічний хлопець за кермом позашляховика «влетів» у бік «Швидкої допомоги». Швидкість юного «шумахера» була такою, що від удару мікроавтобус швидкої розвернуло на 180 градусів та завалило набік. У цій страшній аварії Наталія Іванівна втратила доньку. 39-річна лікар-невропатолог швидкої допомоги загинула в результаті аварії. Без матері залишилась і її неповнолітня дитина.

Бабуся з онукою вже 8 місяців ведуть судову війну з водієм позашляховика. 16 судів, чотири прокурори, утім попри обставини — Жовтневий районний суд Дніпропетровська амністує хлопця та відпускає з зали суду. ВІдповідати перед законом зашкодила хвороба. Вирок Жовтневого суду збентежив громадськість. Рідні, знайомі, колеги та пацієнти трагічно загиблої лікаря з дванадцятирічним стажем Ірини Осятник  вийшли під стіни апеляційного суду аби домогтись справедливості.

Того злополучного вечора швидка транспортувала саме пані Ольгу з діагнозом інсульт. Крім неї та загиблої лікаря, в результаті ДТП постраждали ще фельдшер та водій швидкої. Жінка каже, хлопець за скоєне  навіть не вибачився. Мати загиблої подала на апеляцію. Жовтневий районний суд незадовольнив навіть прохання адвоката потерпілої про компенсації моральної шкоди.

Тим часом хлопець, що врізався у швидку, ховається за спинами охоронців та понурює очі від обуреного натовпу. Юрист потерпілої стверджує — акт амністії незаконний. Адже підлітковий ревматоїдний артрит, який раптово виявили у обвинуваченого — просто відсутній у переліку хвороб, що є причиною для амністії. Апеляційний обласний суд виявився на боці потерпілої сторони та виніс рішення відправити справу в суд першої інстанції на повторний перегляд.


comments powered by HyperComments