У Дніпропетровську стартувала акція “Україна проти Януковича”. Команда тітки Антоніни трохи побореться, а то якось "невдобно"

Вівторок, 17 липня 2012, 17:20
Від сьогодні, 17 липня в усіх областях України стартувала акція "Україна проти Януковича". Про її початок було проголошено керівником виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Андрієм Павелко під час прес-конференції в ІА "Днепр-Пост".
У Дніпропетровську стартувала акція “Україна проти Януковича”. Команда тітки Антоніни трохи побореться, а то якось "невдобно"

За словами опозиціонера, метою акції є демонстрація спільної позиції народу України щодо методів управління країною Віктором Януковичем та фіксація основних порушень і зловживань режиму для наступного судового розгляду. Андрій Павелко закликав усіх дніпрян підтримати акцію своїм підписом і тим самим стати третьою стороною у позові до Віктора Януковича у Вищий адміністративний суд України стосовно зловживання владою.

"Сьогодні люди, яким небайдуже майбутнє їх родини, їхніх дітей, мають зрозуміти, що далі терпіти не можна, що вони мають тут і зараз захистити майбутнє. Наша ж, політиків, задача - показати людям, що вони можуть у правовий спосіб захистити своє майбутнє," - сказав Андрій Павелко.

Голова обласної організації ВО "Батьківщина" Антоніна Ульяхіна заявила, що акція не має певних часових рамок і має намір залучити якомога більше людей до захисту своїх прав і справедливості.

"Як тільки буде готовий юридично судовий позов проти Януковича, він буде поданий відповідним чином і порядком. Кожен з громадян України буде виступати у ньому третьою, зацікавленою стороною - якщо побажає залишити свої координати на наших листівках. Ми розраховуємо на багатомільйонний позов, який неможливо буде проігнорувати", - повідомила журналістам Антоніна Ульяхіна.
На її думку, час переходити від пасивного спротиву безчинствам діючої влади до активному наступу.
"Ми можемо і маємо у демократичний спосіб відсторонити від влад узурпатора Януковича!" - закликала своїх однодумців опозиціонерка.

comments powered by HyperComments