У Дніпрі готуватимуть графоманів. Сім місяців навчання і ви - надія української літератури!

Вівторок, 4 вересня 2012, 16:45
Осінь - час йти до школи. Здобувати нові знання йдуть школярі та студенти. Галерея-магазин «Чорна ящірка» також відриває школу. Вчитимуться в ній письменники-початківці.
У Дніпрі готуватимуть графоманів. Сім місяців навчання  і  ви  -  надія української літератури!

Проект має назву «Курс молодого графомана» і стартує 15 вересня. Упродовж місяця набиратиметься група слухачів, до якої може увійти кожен охочий, надіславши зразок свого «графоманства» - курс є безкоштовним. Головне - талант і творча активність. Визначатимуть ці якості на співбесіді. 

Як годиться, слухачі літературної школи матимуть регулярні лекції, практичні заняття, індивідуальні консультації. А крім того, на відвідувачів чекають майстер-класи від знаних письменників України. Все це допоможе молодим авторам краще розібратися з таємницями і пастками сучасної прози та уникнути типових дебютних помилок

Автори проекту розраховують за 7 місяців навчити курсантів писати пристойну прозу - випускним іспитом для студентів стане написання повноцінного, готового до публікації твору.

Замість традиційних золотої медалі або червоного диплому, кращі студенти «Курсу молодого графомана» отримають рекомендації магазину-галереї, колектив якої обіцяє виступити літературним агентом молодого дарування та охоче допомогти в контактах з видавництвами.

В «Чорній ящірці» сподіваються, що проект матиме успіх і з експериментального перейде у щорічний формат.

Інформація про проект почала поширюватися близько  двох тижнів тому; і  вже зараз надійшло понад  десять  заявок.

Заявки на участь у проекті організатори просять надсилати за адресою: kmg@blacklizard.dp.ua.

У листі вказати прізвище, ім'я та рік народження і по можливості вкласти зразки своїх текстів (малі форми або уривки).

Заявки приймаються до 15 жовтня.

comments powered by HyperComments