У Дніпропетровську “помстилися” Партії регіонів та її кандидату Івану Ступаку

Понеділок, 10 вересня 2012, 20:23
Активісти кампанії "Помста за розкол країни" у Дніпропетровську 9 вересня поширювали листівок з інформацією, чому не можна голосувати за Партію регіонів. У Кіровському й Бабушкінському районах активісти також розповсюдили листівки з інформацією, чому не можна голосувати за одного з кандидатів від Партії регіонів, Івана Ступака, що балотується до Верховної Ради по округу № 26.
У Дніпропетровську “помстилися” Партії регіонів та її кандидату Івану Ступаку

В ході акції було з'ясовано два цікавих факти. По-перше, в Кіровському районі, де велика кількість працівників (у більшості - колишніх) Південмашу, люди впевнені. що Янукович знищив їх виробництво. Активісти не зустріли майже жодного мешканця, який би відкрито підтримував Партію регіонів.

Приблизний паритет між владою і опозицією у прихильності громадян зберігається в центрі й Нагорному районі. Найбільша ж підтримка регіоналів - на Лівобережжі (вул. Косіора, Богдана Хмельницького) та на Набережній Леніна - всі зустрічні засуджували активістів "помсти", які "парочат" керівну політсилу.

По-друге, було з'ясовано, що так звані "соціальні договори", які працівники виконкомів й вчителі шкіл збирають у вільний від роботи час, не йдуть навіть у штаб до регіоналів, а лише до найближчого смітника. Поблизу одного з контейнерів на Кірова було знайдено стос з більш ніж 50 підписаних "договорів".

Метою кампанії "Помста за розкол країни" є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою "покращення життя вже сьогодні".

comments powered by HyperComments