Дніпропетровська міськрада відвела земельні ділянки: гараж для народної депутатки і колишній дитячий садочок під партійний офіс

П'ятниця, 1 лютого 2013, 19:13
На черговій сесії міської ради дніпропетровські депутати традиційно ухвалили низку земельних питань. Знову-таки традиційно перелік земельних ділянок, що їх депутати роздали та відвели, не є публічним документом: не кожен депутат може з ним ознайомитись, адже подекуди в розданому на руки лише обранцям документі фігурують формулювання типу «про передачу земельних ділянок у власність громадянам» без вказання адрес та прізвищ щасливчиків.
Дніпропетровська міськрада відвела земельні ділянки: гараж для народної депутатки і колишній дитячий садочок під партійний офіс

Цю ганебну практику неодноразово намагався припинити депутат Вадим Гетьман, втім міський голова теж традиційно обмежується вдаваним обуренням і вказівками «припинити неподобство», а земля продовжує роздаватись невідомим.

Серед багатьох інших, надала міська рада і дозволи на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по фактичному розміщенню об'єктів. Так, право на розроблення проекту відведення діляночки під гараж на вул. Промисловій, 1-Г отримала  громадянка Спіріна І.Д.  (Ірина Спіріна - народний депутат України від Комуністичної партії).

 Інша депутатка, щоправда, Дніпропетровської обласної ради і від опозиційної «Батьківщини» - Антоніна Ульяхіна, отримала право на розроблення проекту відведення ділянки площею по вулиці Карла Лібкнехта,8. Саме там, в колишньому дитячому садочку, розташовано партійний офіс «Батьківщини», обласним керівником якої є пані Ульяхіна.

comments powered by HyperComments