У Дніпропетровську вбитий відомий спортсмен Коба Надирадзе. Можливо, через рудний бізнес (ВІДЕО)

П'ятниця, 12 липня 2013, 12:14
У Дніпропетровську в середу, 10 липня, о 20.00 біля свого будинку по вул. Героїв Сталінграда був розстріляний український дзюдоїст і бізнесмен Коба Надирадзе.
У Дніпропетровську вбитий відомий спортсмен Коба Надирадзе. Можливо, через рудний бізнес (ВІДЕО)

Спортсмен Коба Надирадзе, якого вбили в Дніпропетровську, перед зустріччю з кілером складав речі в нещодавно придбаний «Лексус», повідомляє «9 канал».

З панчохою на руці підійшов молодий чоловік і, не сказавши ні слова, почав стріляти. Перша куля потрапила в живіт, але поранений не впав і спробував сховатися. Кілер наздогнав жертву біля гаражів, тут і пролунали контрольні постріли.



Відео: YouTube

«Сам вбивця був одягнений в чорний одяг і на ньому була маска», – каже очевидець.

«Влучень у тіло загиблого було, як мінімум, чотири. Зараз проводиться судово-медична експертиза. Створена слідчо-оперативна група, складений план розслідування кримінальної справи. Є дані, хто стріляв, кілера. Займаємося цим питанням», – розповів журналістам перший заступник начальника ГУМВС у Дніпропетровської області Олександр Гриза.

Відомо, що загиблий вже довгий час жив в Україні. Кажуть, що у чоловіка був бізнес з видобутку руди, можливо, через це він і поплатився життям.

Зброю, з якої стріляв кілер, правоохоронці не називають. Але між собою говорять про пістолет Макарова. Ще одна цікава деталь – вбивця одягнув на руку панчоху. Він не тільки маскував пістолет, але і повинен був «відловити» відстріляні гільзи. Але деякі з них зловмисник все ж втратив.

Відео: 9 канал

За даним фактом відкрите кримінальне провадження по ч.1.ст 115 КК України. Але в правоохоронних органах не виключають, що воно може бути перекваліфіковане на «замовне вбивство».

К.Надирадзе – 42-річний  український спортсмен, колишній призер Універсіади в Японії, чемпіон Європи та світу з дзю-до. Загиблий довгий час жив в Україні, в останні роки викладав східні єдиноборства. У нього був бізнес в гірничо-видобувній галузі.


 

comments powered by HyperComments