Спортсмени з Дніпропетровщини «феєрили» у Тернополі

Дмитро Майстренко  |  Вівторок, 27 серпня 2013, 13:40
У Тернополі відбувся Чемпіонат Євразії з водно-моторних видів спорту. На міському ставі пройшли Відкритий чемпіонат України з аквабайку та чемпіонат Євразії з водно-моторного спорту.
Спортсмени з Дніпропетровщини «феєрили» у Тернополі

Дніпропетровець Дмитро Лебідь став чемпіоном Євразії серед моторних човнів класу RN-2000. Нагадаємо, що Дмитро - дев’ятиразовий чемпіон України з цього виду спорту. Володарем Кубка мера у класі човнів S-550 став спортсмен з Дніпродзержинська, «срібло» та «бронза» – у черкасців.

Тернопільська влада влаштувала справжнє свято для містян та гостей міста на День незалежності України. Саме на святкові вихідні припали змагання. До Тернополя приїхали команди з України, Росії та держав Балтії. Хоча минулого року географія учасників була значно ширшою, були учасники навіть з далекої Африки.

Таку невелику кількість учасників організатори пояснили просто якимись містичними причинами. З усіх напрямів для іноземних спортсменів чомусь закрили кордон. «До нас їхали кілька команд з Росії. Та їх чомусь не пропустили на митниці. Це ж сталося і з нашими прибалтійськими гостями», – пояснив мер Тернополя Сергій Надал.

Ще більш загадкова ситуація трапилася з польськими спортсменами. Вони взагалі… зникли. «Ще кілька днів тому поляки підтвердили свою участь, – поділився своїми переживаннями віце-президент федерації водно-моторних видів спорту України. – Пізніше вони повідомили нас, що виїжджають. І потім з ними просто пропав телефонний зв’язок».

На одному із гідроциклів по ставу «розсікав» і міський голова Тернополя Сергій Надал. Разом із професійними спортсменами він взяв участь у одній із гонок і навіть виграв її. Щоправда, професіонали не надто намагалися перемогти мера, щоб потішити тернопільську публіку.

 

comments powered by HyperComments