На згадку про візит Януковича в Дніпропетровську вчора трапилася рекордна ДТП

Четвер, 31 жовтня 2013, 14:28
30 жовтня в Дніпропетровську відбулася ДТП з рекордною кількістю постраждалих автомобілів. Нагадаємо, вчора Дніпропетровськ відвідав з робочим візитом президент Віктор Янукович. Через його візит місто застигло у заторах, на перехрестях не працювали світлофори.
На згадку про візит Януковича в Дніпропетровську вчора трапилася  рекордна  ДТП

Близько 21.00 на проспекті Правди в місті на Дніпрі зіткнулися одразу 8 автомобілів. За словами активіста дніпропетровського громадського об'єднання  "ЗОВ Закона"  В'ячеслава Поездника, який побував на місці події, автомобілі їхали про проспекту з центру міста, і зупинилися на червоне світло на перехресті з вулицею Б. Хмельницького. "Свідки аварії кажуть, що в цей момент на великій швидкості перехрестям слідом за ними під'їжджав сірий позашляховик "Санг Йонг Рекстон". Не встигнувши загальмувати, він влетів між рядів автомобілів, які стояли. В результаті ДТП одна дівчина-водій була доставлена в лікарню з травмами голови і колін. Вісім автомобілів отримали ушкодження", - говорить В'ячеслав Поездник.

На відео, знятим активістом, свідки і потерпілі кажуть, що водій "Санг Йонга" був п'яний. Щоб уникнути самосуду з боку інших водіїв, інспектори ДАІ, які прибули на місце, посадили його в свою машину. Самі міліціонери дати якусь попередню характеристику стану винуватця ДТП не захотіли.

 

comments powered by HyperComments