Дніпропетровщина - колишні однопартійці Яценюка ігнорують рішення з'їзду: "фронтовики" змінились на "демократів".

П'ятниця, 1 листопада 2013, 13:42
В Амур-Нижньодніпровській районній раді Дніпропетровська створено фракцію «ВО «Демократи», яка стала правонаступницею фракції «Фронту Змін». До фракції увійшли троє депутатів.
Дніпропетровщина - колишні однопартійці Яценюка ігнорують рішення з'їзду: "фронтовики"  змінились на "демократів".

Як повідомляє прес-служба політичної сили, відповідну заяву депутати зробили під час сесії районної ради. Фракцію очолив депутат Амур-Нижньодніпровської райради Сергій Суслович, обраний від «Фронту Змін».

«Коли ми обиралися від «Фронту Змін» виборці підтримали нас як представників нової політичної сили, яка відстоювала принципи оновлення, внутрішньопартійної демократії і політичної відповідальності. Ці принципи є і в новій партії. Ми працюватимемо єдиною командою над виконанням поставлених задач і відповідати за виконання наказів виборців», - сказав член фракції «ВО «Демократи» Ігор Джоболда, коментуючи рішення про створення фракції.

Нагадаємо, раніше восьмеро депутатів з фракції «Фронт Змін» створили найбільшу в Дніпропетровській міськраді опозиційну фракцію «ВО «Демократи», яка щойно поповнилася новим членом - колишнім депутатом від "Батьківщини" Максимом Курячим. Також нещодавно створені депутатські групи «демократів» в міськрадах Нікополя, Дніпродзержинська, Вільногірська та фракції в Кіровській райраді Дніпропетровська.

Нагадаємо, що 14 червня 2013 року партія «Фронт Змін» на своєму з'їзді прийняла рішення про самоліквідацію партії з метою створення об'єднаної політичної сили з ВО «Батьківщина». Згідно з рішенням з'їзду, депутати місцевих рад усіх рівнів від «Фронту Змін» вступають в «Батьківщину», одночасно припинивши існування фракцій «Фронту Змін»

 
comments powered by HyperComments