Вибух газу в Дніпропетровську 6 років тому: вирок суду оголошено

П'ятниця, 15 листопада 2013, 09:27
13 жовтня 2007 року у будинку 127 на вулиці Мандриківській вибухнув газ, внаслідок якого загинуло 23 людини. Тим вибухом будинок був частково зруйнований, загалом постраждалими визнано 430 осіб. забезпечення
Вибух газу в Дніпропетровську 6 років тому: вирок суду оголошено

Заводський районний суд Запоріжжя на підставі доказів, представлених державним обвинувачем, визнав винними у трагедії трьох працівників ВАТ "Дніпрогаз". Чоловіків звинувачено у порушенні правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що заподіяло шкоду здоров'ю потерпілих, спричинило загибель 23 людей та інші тяжкі наслідки. 

Зокрема, Сорокіна М. Ю. засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади на підприємствах газозабезпечення строком на 1 рік, Бачуріна С.В. - до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади на підприємствах газозабезпечення строком на 2 роки, Мурзіна М.В. - до 4 років 6 місяців обмеження волі з позбавленням права обіймати керівні посади на підприємствах газозабезпечення строком на 3 роки.

Крім того, судом частково задоволено вимоги постраждалих щодо відшкодування моральної шкоди на суму понад 3 мільйони гривень.

comments powered by HyperComments