Голова дніпропетровського осередку партії УДАР: допоможіть собі, будь ласка, відстояти Україну!

Середа, 11 грудня 2013, 16:17
«Учора вночі знову були спроби зачистити Євромайдан. Бійці «Беркуту» та правоохоронці зносили наметове містечко, застосовували сльозогінний газ, штурмували будинок профспілок. Мітингувальники звернулися по допомогу до киян. Які тисячами приходили в центр міста з різних районів столиці. І Майдан вистояв!», - заявила голова обласної організації партії УДАР Олена Васильченко. .
Голова дніпропетровського осередку партії  УДАР:  допоможіть собі, будь ласка, відстояти Україну!

Вона заклиикала всіх дніпрян не залишатись байдужими і не стояти осторонь у надзвичайно важливий історичний період. Васильченко переконана, що зараз вирішується подальший курс держави, відтак кожен мусить обернутись і усвідомити, що нині ми живемо в країні, в якій все вирішує невелика купка людей, яким байдуже до інтересів народу.

«Україна перетворюється на поліцейську державу. Зараз в нас забирають головне - свободу, право на вільне волевиявлення, можливість висловлювати свою позицію у мирний спосіб. Українців б'ють за відмову коритися, суди спокійно засуджують невиновних. Б'ють журналістів і кидають до в'язниці за виконання ними свої професійних обов'язків, за те, що намагаються донести правду в тому числі і до нас - Східної України», - говорить Олена Васильченко.

«Звертаюся до вас не як політичний діяч, звертаюсь до вас, як громадянка України, як жінка, мати і дружина: допоможіть собі, будь ласка, відстояти Україну!», - закликає політик не лишатись байдужими вчителів, лікарів, підприємців та інші верстви.

«Наше надійне плече, наша підтримка та допомога дуже потрібні співвітчизникам у Києві. Ми здатні боротися! Відчуйте свою силу і повірте в неї! Рушаймо вперед! Або ми зараз переможемо, або готуймося до диктатури на довгі роки. Борітеся і поборете!», - закликала дніпрян очільниця обласного УДАРу.

comments powered by HyperComments