Для дніпропетровського Євромайдану ентузіасти створили онлайн-трансляцію

П'ятниця, 20 грудня 2013, 00:29
Молоді активісти 19 грудня розпочали відеотрансляцію у реальному часі подій, пов'язаних з Євромайданом у Дніпропетровську. На озброєнні хлопців переносний wi-fi роутер, планшет і смартфон. Вони хочуть, аби протест у Дніпропетровську висвітлювався об'єктивно та на максимально широку аудиторію.
Для дніпропетровського  Євромайдану  ентузіасти створили  онлайн-трансляцію

19-річний студент-політолог Антон Салюк вважає, що ЗМІ недостатньо уваги приділяють акціям дніпропетровського Євромайдану, тому розпочав вести власну онлай-трансляцію на Ustream (DniproOnline). Так він хоче збільшити кількість учасників акції, особливо молоді, адже не з чуток знає, як тиснуть на студентів за участь у євро-акціях.

«Хтось не може прийти, студенти, може, бояться. Вони можуть подивитися, як у нас насправді, що у нас весело - прийти і приєднатися. Все буде в реальному часі показуватися так, як воно є. Люди можуть давати коментарі незалежно від того, чи підтримують  вони Януковича та євроінтеграцію, чи не підтримують», - коментує Антон.

За оцінкою студента, у перший день за трансляцією стежили майже сто глядачів. Він розраховує, що відео з його каналу будуть використовувати загальнонаціональні ЗМІ.

19 грудня на Євромайдані у Дніпропетровську перебували як мінімум дві знімальні групи: по одній від регіонального та загальнонаціонального телевізійних каналів.

Зоя Красовська 

comments powered by HyperComments