Дніпропетровщина значно спокійніша від сусідніх областей, але російських агітаторів побачили і тут

Світлана Куропій  |  Неділя, 16 березня 2014, 16:30
На Дніпропетровщині у ході підозрілих соціологічних опитувань проводять антиукраїнську агітацію.
Дніпропетровщина значно спокійніша від сусідніх областей, але російських агітаторів побачили і тут

Проросійські агітатори дістались і до Нікополя. Як повідомляють з різних джерел, у місті відмічено появу молодих груп людей віко від 20 до 27 років. Юнаки та юнки ввічливо проходять квартирами жителів міста, надаючи перевагу пенсіонерам. Мета таких походів – проводження сумнівного соціологічного опитування, замість якого відбувається агітація за приєднання Дніпропетровської області та України в цілому до Російської Федерації.

Журналісти місцевих видань намагались зустрітись  та познайомитись з агітаторами-соціологами, та поки що всі спроби виявилися марними.

Місцевий журналіст з газети "Город Никополь" написав: «Приблизно о 13 годині пенсіонерка, яка подзвонила нам (в районі площі Незалежності) вказала на двох хлопців, але в їх плани видимо не входить спілкування ні з пресою, ні з активістами міста, і тому вони вирішили швидко покинути місцевість.

Проте і з інших районів продовжують надходити аналогічні сигнали. Нам дуже б хотілось познайомиться з тими "соціологами", подивитися документи (особливо прописку в керівників), взяти інтерв'ю, розпитати про плани на майбутнє тощо.
Тому звертаюсь до всіх, хто помітить у себе у дворі або просто на вулиці таких "соціологів", подзвонити одразу нам до редакції, і по можливості притримати їх,  нав'язавши їм дискусію.
Моб. (063)  430-68-86, (050)  708-53-05».

Фото: ІА "Мост Днепр"

 

 

comments powered by HyperComments