Дніпропетровські активісти власними силами протидіють корупціонерам

Світлана Куропій  |  Субота, 22 березня 2014, 12:10
Активісти міста Дніпропетровськ Віктор Романенко, Ігор Руденко, Віктор Таратушка,Сергій Бойчук та Дмитро Кашик ініціювали відкриття громадської приймальні.
Дніпропетровські активісти  власними силами протидіють корупціонерам

Запрошені до співпраці адвокати та юристи допомагатимуть розглядати усні та письмові скарги жителів міста на корупціонерів, а також консультуватимуть усіх охочих з питань люстрації посадовців.

Опрацьовані матеріали передаватимуть до обласної прокуратури, СБУ та МВС для контролю або негайного виконання.

Громадська приймальня працює протягом цілого робочого тижня з 10.00 до 18.00. Усі охочі можуть звернутись за консультацією чи надати скаргу за адресою: місто Дніпропетровськ, площа Героїв Майдану (колишня Леніна), буд.1, к. 356.

Або зателефонувати за номерами : (056)  767-57-47, (099)   650-77-77  чи надіслати лист на поштову адресу - EvroMaidanDnepr@meta.ua

А в другому центрі  Дніпропетровщині - Кривому Розі місцева Самооборона  взялась за гральний бізнес

З 19 березня активісти Кривого Рогу започаткували акцію  звільнення міста від нелегального грального бізнесу. За один вечір припинили свою незаконну діяльність два зали ігрових автоматів за адресами вулиця Косіора, 34 та проспект Металургів,  21.

Активістами була проведена фото та відеозйомка працюючих ігрових автоматів по вищевказаними адресами. Після цього була викликана слідча група МВС. Вона склала  протокол і описала ігрові автомати, котрі незаконно працювали в підпільних залах. За адресою вулиця Косіора,  34 було вилучено 30  ігрових автоматів. За адресою проспект Металургів, 21 -  31 ігровий автомат.

Активісти Самооборони прохають громадян, якщо вони  є свідками подібного незаконного бізнесу, фіксувати на відео і негайно викликати міліцію!

Фото: 4vlada.com

comments powered by HyperComments